eksistentiel kropsterapi

behandlinger

Vi lever i en tid og i et samfund, hvor præstation, hastighed og effektivitet er nøgleord for de resultater, vi forsøger at nå, men det har ofte en høj pris, som vi alle før eller siden må betale.

Stress og angst og følelsen af ikke at slå til, er ofte prisen vi betaler og de psykiske tilstande viser sig ofte som fysiske symptomer.

Spændinger, smerte, og uro, uanset om det er psykiske eller fysiske symptomer kan kropsterapi være en effektiv måde at behandle problemerne på.

Vi kender alle mennesker, som har været i krise, er påvirket af angst, stress eller på anden måde i psykisk ubalance. Og måske kender vi det også fra os selv. Sindet løber af med os, og vi mister kontakten til kroppen, som netop kan bringe os tilbage til et trygt og roligt nærvær.

Vi glemmer eller har ikke tid til at tage os af vores grundlæggende behov for hvile, omsorg og naturlig bevægelse. Vores sind har brug for pauser, meditation og rolige stunder, hvor vi intet skal. Kroppen kan være nøglen til at genetablere den psykiske balance.

Du kan læse mere om kropsterapi på denne hjemmeside: 
https://totum.dk/kropsterapi/
hvor jeg er en del af underviserteamet.

Når jeg behandler, er mit udgangspunkt at skabe tillid i krop og sind. Uden dette er der i mit perspektiv ikke basis for at åbne kroppen og arbejde med de grundlæggende problematikker i vores liv.

Jeg bruger akupressur, zoneterapi, ledfrigørelse, massage, yoga, triggerpunkts-terapi, healing, samtale, nærvær og min erfaring fra rigtig mange behandlinger. Behandlingen handler om at optimere åndedrættets frie bevægelse gennem kroppen og de områder her, som er spændt eller rummer smerte.

Jeg har erfaring med at behandle alt fra fysiske skader og belastninger til stress og angst og i det hele taget tilstande hos mennesker, som af den ene eller anden grund står et sted i deres liv, hvor der er krise eller en belastning, som de ikke selv har kunnet håndtere. Som mennesker har vi af og til brug for en støtte til at komme videre i livet.

Mest af alt er det min passion for at støtte andre mennesker, der motiverer mig til at dele den erfaring, jeg har fået gennem mange års behandling og undervisning. Når jeg ser et menneske rejse sig fra briksen og have fået ny indsigt, nyt mod, mere bevægelighed, mindre smerte og mere kærlighed til sig selv, bliver jeg glad.