eksistentiel kropsterapi

kropsterapi

Eksistentiel kropsterapi handler om at få øje på de grundlæggende psykologiske mønstre, som har forankret sig i vores krop og blive bevidst om, hvad det betyder for vores relation til os selv og andre.
Når vi arbejder terapeutisk med kroppen, begynder vi at få øje på de gamle spor, som sindet har rodfæstet i kroppen, uden at skulle navigere efter dem.

Gennem kropsarbejde skaber vi opmærksomhed og mærker vores behov, vi begynder at sætte kroppen fri af den frygt, som har holdt os tilbage, vi oplever at kunne træde mere naturligt ind i livet og være ærlige omkring vores følelser. Vi træder bevidst ud af vores mønstre og blive mere autentiske.

Denne rejse ind i kroppen kan være en sårbar affære, da vi ofte kommer i kontakt med følelser og erindringer, som har været svære at håndtere, ofte har det været forbundet med brud på vores grundlæggende tillid.
Når vi begynder at arbejde med kroppen, er det muligt at finde tillid til, at vi kan give os hen til kroppens naturlige intelligens.

Når åndedrættet finder ind i sin naturlige og frie bevægelse gennem kroppen, og vi kan tillade alt, der måtte bevæge sig i vores indre at komme til syne, i tillid til at det selv finder vej gennem kroppen, uden at vi skal kontrollere, undertrykke eller dømme; så sætter vi kroppen fri, fri af de mønstre, som før har begrænset vores liv.

Velkommen til en rejse med kroppen som vejleder. Jeg tager hånd om mit, så du kan tage hånd om dit.