Lars Henrik Olesen

Kropsterapi

Hvad er kropsterapi

Kropsterapien giver mulighed for at udforske de grundlæggende psykologiske mønstre, tanker, følelser, behov, værdier og selvbilleder som har forankret sig i vores krop og blive bevidst hvad det betyder for vores relation til os selv og andre

Åndedrættet er vores umiddelbare forbindelse til kroppen og kan styrke evnen til at kunne mærke os selv, så vi får mulighed for at undersøge den indre sammenhæng mellem kropslige spændinger og det liv vi lever.

Vi får mulighed for at det der måtte bevæge sig i vores indre, kommer til syne, i tillid til at det finder en vej gennem kroppen uden at vi skal kontrollere, undertrykke eller dømme. vi begynder at sætte kroppen fri af de mønstre som før har begrænset vores livsudfoldelse.

Når vi får øje på og anerkender de gamle spor som sindet har rodfæstet i kroppen uden at skulle navigere efter dem, skaber vi mulighed for at vores livsudfoldelse kan begynde at finde nye veje med et mere autentisk udtryk.

Kemi og tillid er afgørende for et godt forløb. Du er velkommen til at kontakte mig for at høre mere om dine muligheder og hvad jeg kan tilbyde, og for at få en fornemmelse af hvem jeg er. Du kan ringe til mig eller skrive en mail.

 

Behandlingen

Når vi mødes, har vi en samtale om hvordan du har det, fysisk og psykisk og hvad du ønsker at få hjælp til. Her får jeg en fornemmelse af hvordan jeg kan hjælpe dig.

Kropsbehandlingen foregår herefter på briksen, hvor jeg undersøger din krops dybere spændings mønstre. Jeg arbejder på at afspænde muskulaturen og åndedrættet og skabe ro i nervesystemet, ud fra en kombination af dybtgående massageteknikker, led frigørelse, akupressur, zonepunkter, stræk og pulserende bevægelser.

Herfra bliver det muligt at få øje på sammenhængen mellem mentale, fysiske og følelsesmæssige tilstande og skabe forbindelse mellem hoved og krop.

Vi arbejder på at skabe større opmærksomhed og nærvær i kroppen, så du begynder at få indsigt i den dybere sammenhæng mellem krop og psyke.Vi bliver mere fortrolige med at mærke tilbageholdte følelser og de spændingsmønstre, de har skabt, du bliver mere tryg ved at åbne op og få kontakt ind til dig selv.

 

2-2

Du får en dybere kontakt til dine behov, kan mærke dine grænser og kommer kontakt med dine ressourcer, så du kan begynde at stå tydeligere i dig selv, og mere naturligt give udtryk for det der lever i dig.